MAGYAR GYÓGYTORNÁSZ - FIZIOTERAPEUTÁK TÁRSASÁGA XIV. KONGRESSZUSA ÉS I. NEMZETKÖZI KONFERENCIÁJA

2024. szeptember 13–14.
Kodály Központ – Pécs

A korai regisztráció határidejét meghosszabbítottuk 2024. július 7-ig!

Regisztráció

A kongresszusra online lehet jelentkezni az oldal alján található link segítségével. A regisztrációról írásos visszaigazolást küldünk a megredelt szolgáltatások összesítésével.

A telefonon és emailben leadott jelentkezéseket sajnos nem tudjuk elfogadni.

A részvételi díj, valamint az egyéb választott szolgáltatások díjának befizetése a regisztrációs felületen online bankkártyával vagy az alábbi számlaszámra átutalással történik.

Banki átutalás esetén kérjük, minden esetben tüntesse fel a résztvevő(k), valamint a kongresszus nevét! Az Ön regisztrációja csak a részvételi díj és az egyéb választott szolgáltatások díjának befizetésével válik véglegessé.

A konferencia bankszámlája:
Számlatulajdonos: Weco-Travel Kft.
Bank neve: Erste Bank Zrt.
Címe: 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.
Számlaszám: 11600006-00000000-57288550
Referencia: : MGYFT 2024 + résztvevő neve

Számláját a regisztráció során megadott számlázási címre állítjuk ki és emailben küldjük el Önnek. Számla módosításra egy alkalommal van lehetőség térítésmentesen, a számlamódosítás díja minden további alkalommal bruttó 5 000 Ft/számla.

Amennyiben részvételét cég/alapítvány/egyéb szervezet támogatja, úgy kérjük a támogató számlázási címét pontosan megadni a regisztrációs felület erre vonatkozó menüpontjában! A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény értelmében „természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat."

A regisztráció kötbérmentes lemondására 2024. augusztus 10-ig van lehetőség. Ezt követően a lemondási díj mértéke a regisztrációs díj 25%-a.

Online Regisztráció 

Regisztrációval kapcsolatos kérdés esetén kérjük, forduljon a Kongresszusi Titkársághoz!

E-mail: gyogytornasz@wecotravel.hu
Tel.: +36 1 266 7032

online regisztráció és absztrakt beküldés