XIV. Congress and I. International Congress of the Association of Hungarian Physiotherapists 

13–14 September 2024
Kodály Center – Pécs

CÉGES WORKSHOPOK

2022. szeptember 10. szombat 09:00-10:00
Kaszás Attila terem

Súlyos kardiovaszkuláris betegségben szenvedő beteg kezelése gyógytornával és BEMER terápiával

A DE KK Reumatológiai Klinikánkon és a magánpraxisunkban 2011 óta alkalmazunk, harmadik generációs BEMER Professional Terápiás rendszert, melynek alkalmazásával szerzett tapasztalataim elemzése alapján bizonyítottá vált előttünk a terápia hatásossága és hatékonysága a praxisunkban ellátott betegek esetében.

Meghívó letöltése

2022. szeptember 10. szombat 10:10-10:40
Kaszás Attila terem

GyógyDoku

A GyógyDoku, egy OKFŐ által akkreditált EESZT csatlakozásra engedélyezett, online fizioterápiai dokumentációs alkalmazás, speciálisan gyógytornászok számára kifejlesztve. Egyszerű, gyors, megfizethető.

Meghívó letöltése

2022. szeptember 10. szombat 11:45-12:45
Kaszás Attila terem

i-Clinic: a gyógytornászok páciens és praxismenedzsment szoftvere

Magyarország első olyan páciens és praxismenedzsment szoftvere, ami gyógytornászok bevonásával készült kifejezetten gyógytornászok számára. A workshop során bemutatjuk, milyen eszközökkel segít az i-Clinic, hogy gyorsabb legyen az adminisztráció, hatékonyabb a páciensmenedzsment és még akár a bevételeitek is növelni tudjátok.

Meghívó letöltése

2022. szeptember 10. szombat 13:20-14:20
Kaszás Attila terem

Ausztrál Fizioterápiás és Pilates Intézet
APPI pilates oktatói képzés
Testtudat fejlesztés felsőfokon

A gyógytornász szemlélettel kialakított pilates gyakorlatanyag alkalmazása derékfájdalommal küzdők körében pozitív eredményeket hozott. Megalapították az APPI módszert, mely egy speciális, a világon egyedülállóként gyógytornászok által létrehozott, továbbfejlesztett, és folyamatosan kutatás alatt álló módszer. A londoni központú APPI jelenleg 22 országban képez évente több, mint 4000 oktatót. Magyarországon 2015 óta vehetnek részt a  nemzetközileg elismert, gyakorlatorientált APPI képzéseken hallgatók.

Ha szeretnél egy jól működő, hatékony módszert elsajátítani, begyakorolni akkor az APPI családjában a helyed! Találkozzunk a workshopon!

Meghívó letöltése

2022. szeptember 10. szombat 14:30-15:30
Kaszás Attila terem

Lágylézer-terápia a gyakorlatban - Dr. Horváth Judit, családorvos, a Lágylézer
terápia c. könyv szerzője

Dr. Horváth Judit sok évtizedes tapasztalata jelentős segítséget nyújt azoknak, akik alkalmazzák, vagy alkalmazni szeretnék a lágylézer-terápiát. Nagyon fontos tudni, milyen módon juttatjuk el a lézersugarat a kezelendő pontokhoz, területekhez. Megmutatjuk, hogyan kell kezelni ezzel a korszerű fizioterápiás kezeléssel:

• a pontokon jelentkező problémákat (pl. teniszkönyök)
• a nagyobb területeket (pl. combizom húzódása)
• egyes ízületeket (pl. térdfájdalom kezelése)
• összetett elváltozásokat (pl. gerinc, derék).

Meghívó letöltése